ЧЕСТО ЗАДАВАНИ ВЪПРОСИ ЗА ТИКСОТО И ТЕХНИТЕ ОТГОВОРИ
+

Зависи от целта на употреба. PVC лента с лепило солвент е нашата най-поръчвана лента и се използва за затваряне на картонени кутии и кашони. Прилепва добре върху всякакъв вид кашони, включително рециклиране, както и към много различни повърхности. Приятна е за използване, защото е обезшумена при развиване. Освен това тиксо PVC показва добри резултати при печат. Подробно с различните качества бихте могли да се запознаете в секция Продукти / Тиксо с надпис.

+

Да, разбира се. На склад поддържаме разнообразие от предварително напечатани тикса със стандартен надпис (чупливо, fragile, gesperrt и други), от които бихте могли да закупите по 1 ролка, за да тествате качеството на различните материали.

+

Общата дебелина на тиксото (фолио и лепилен слой) е посочена под всеки продукт в микрони. Стандартната дебелина на PVC лентата, която Laro Tape доставя, е 53 mµ.
Дебелините са, както следва:
- PVC солвент: 53, 63 и 83 микрона;
- Полипропилен хот-мелт: 48 микрона;
- Полипропилен акрил: 48 и 52 микрона;
- Хартиено солвент: 110 микрона;
- Фото тиксо: 66 микрона;

+

Опаковъчното тиксо се съхранява най-добре на стайна температура, в сухи и тъмни помещения, без пряк достъп на слънчева светлина. Препоръчителната температура за съхранение е между 15 и 23 градуса.

+

За изработка на проект за печат на тиксо е необходимо да ни предоставите векторизирани логата, които ще бъдат принтирани. Векторните изображения могат да бъдат увеличени до произволен размер без загуба на качество. (Подходящи формати: .cdr, .ai, векторен .pdf).

+

Имаме възможност да отпечатаме до 3 цвята, като точния нюанс определяне по скалата Pantone.

+

Основните цветове на лентата са бял, кафяв и прозрачен. В зависимост от материала, върху който ще бъде отпечатан Вашият проект, бихме могли да предложим пълно оцветяване на лентата, така наречената цветна основа.

Как мога поръчам тиксо?

Изпратете запитване на info@rotatape.com и уточнете:
✓ Фирмени данни.
✓ Лице и телефон за контакт.
✓ Широчина на тиксото.
✓ Количество.
✓ Какъв вид тиксо искате да поръчате.

Наш колега ще подготви специална оферта за Вас и ще я получите по e-mail.